Reflectieve Experience voor (lokale) politieke partijen

-

Zelfverzekerd en bewust de verkiezingen in? Na groot succes van de Reflectieve Experience voor bedrijven komt Drs. Hofnar deze maand met een special: De Reflectieve Experience voor (lokale) politieke partijen. In slechts vier uur worden de partij en haar lokale vertegenwoordiging klaargestoomd voor de verkiezingen met een combinatie tussen wetenschap, een prijswinnend reflectiemodel en praktijkervaring. Speciaal voor deze samenwerking gaat Drs. Hofnar een samenwerking aan met Tom Staal, politiek verslaggever van Geenstijl.nl.

Concreet aanbod: (het gehele aanbod kan zowel digitaal als fysiek en coronaproof worden aangeboden)

Deel 1 - Word je beste zelf

Informatieve presentatie/ lezing over REFLECTIE

In deze lezing neemt Juri je mee in de wereld van reflectie. Wat is reflectie eigenlijk? Welke reflectieve modellen zijn er? Wie vergroot ons reflectief vermogen? En op welke manier gebeurt dat? Hoe gebeurde dat vroeger door de hofnar? Wat zijn hulpmiddelen bij reflectie? Wat is Reflectiemodel Hoedemakers?

Reflectie experience

Dit is een interactieve experience met een combinatie van wetenschappelijke inzichten, (management) spelletjes, verhelderende vragen en de ontdekking van je sterke punten en jouw blinde vlekken.

Deel 2 - Laat je beste zelf zien

Mediatraining

De mediatraining start met een interactieve presentatie waarin de basis van communicatie wordt uitgelegd en verder wordt ingezoomd op bekende en onbekende momenten van politici en woordvoerders voor de camera van journalisten. We zien klassieke blunders en je leert hoe zulke momenten makkelijk zijn te voorkomen. In het tweede deel van de training gaan we dieper in op hoe je het beste (lastige) vragen kunt beantwoorden en hoe je eigen boodschap het beste te verkondigen. Tom staat bekend als één van de hardste parlementaire verslaggevers in de Tweede Kamer en mede daardoor weet hij als geen ander hoe om te gaan met media.

Camerapresentatie

Aan het einde van de training brengen we het geleerde in de praktijk. U wordt geinterviewd door Tom zelf en dat wordt op video vastgelegd. Samen monteren we dat en kijken wat goed en niet goed is gegaan. Hierdoor krijgt u inzicht in hoe u zelf voor de dag komt, maar leert u ook de trucs die journalisten achteraf in de montage kunnen uithalen. Uiteraard krijgt u het gemaakte filmpje mee naar huis.

Mail Tom voor meer informatie!