Tom Staal

SKAVEREN

Toms grootste liefde is eten en daarom maakt hij met veel plezier het online culinaire programma Skaveren. Skaveren is onafhankelijk, puur, rauw en oprecht. Hij wil graag onafhankelijk blijven, maar dat kan alleen maar met jullie hulp dus steun Tom en klik op de blauwe back me!

STEUN SKAVEREN EN TOM

U mag Tom en zijn Skaveren steunen, graag zelfs. Dat kan via Backme, een crowdfundingsplatform vooral gericht op mediamakers. Eerst zien wat Skaveren is, scroll naar beneden voor diverse afleveringen of ga direct naar skaveren.backme.org

Skaveren in volgelvlucht

Geen tijd om alle filmpjes te bekijken, zie hier het beste van alle afleveringen in nog geen drie minuten

Bond en Smolders

Al jaren een begrip in Utrecht en omstreken, bakkerij Bond en Smolders. Hier wordt nog echt alles ambachtelijk gemaakt

De verboden kaas van Sardinië

Dit stond al lang op de wensenlijst van Tom. Het eten van de Casu Marzu en het filmen van het verhaal achter deze ietwat aparte kaas met levende maden erin.

Remeker kaas

Bijzondere kaas van een bijzondere boerderij en van hele bijzondere koeien mét hoorns

Skaveren bij de laatste dagen van Chez Jaqueline

Het meest iconische Utrechtse restaurant is niet, maar wij waren bij de laatste dagen

Het Geheim van Bond en Smolders

Schrijven kan Tom ook en zijn eerste boek gaat over bakkerij en patisserie 'Bond en Smolders.'