Tom Staal

Laat Tom maar praten

Presenteren, workshops, lezingen, debatten leiden, dagvoorzitter en eigenlijk alles wat gesproken woord nodig heeft.

―Ken van Geylswijk - Kinnebak podcast

"Na de workshop van Tom wist ik mijn podcast “Kinnebak Podcast” naar een hoger niveau te tillen. Ik begreep mijn rol en verantwoordelijk als podcast host beter waardoor de podcast in korte tijd enorm groeide."

―Paul Schoolderman - komiek - Hakken in het Zand

"Tom Staal weet op een ontspannen manier een zaal op te warmen. Als gastheer kan hij met scherpe humor een goede sfeer creëren waardoor een cabaretier in een warm bad terechtkomt en het publiek in de stemming is voor een enerverende avond."

―Jaap Graveland

"Tom Staal: scherpzinnig, tikje cynisch, vat vol met humor, een aangenaam grote mond. Een goede interviewer, maakt er vaak een feessie van om naar te kijken."

Tom praat alles aan elkaar

Al ongeveer 25 jaar praat Tom alles aan elkaar wat u maar kunt voorstellen. Hij is te boeken voor cabaret -en comedy-avonden, debatten, dagvoorzitter, festivals en evenementen en voor de rest eigenlijk alles wat aan elkaar gepraat moet worden. Tom past zich aan uw evenement aan en presenteert ordelijk en met een vleugje humor waar gepast.
Prijs op aanvraag

Leuke en leerzame workshops

Met zijn jarenlange ervaring in medialand wil Tom graag zijn kennis met je delen. Hij geeft bevlogen workshops afgestemd op wat u wil leren. Interviewtechnieken verbeteren, presentatietechnieken leren of wil je tips & tricks om goede filmpjes te maken. Tom leert het je. Neem contact op en vertel hem wat je wil leren.
Prijs op aanvraag

Presentaties over media en politiek

Tom is een bevlogen spreker en praat graag over hoe het eraan toe gaat in medialand, hij loopt er tenslotte al meer dan tien jaar rond. Benieuwd naar zijn vele ervaringen, geweldige verhalen en epische anekdotes rechtstreeks uit de soms harde praktijk? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Prijs op aanvraag

Over eten en diabetes

Tom praat graag en veel over eten. Over zijn liefde voor pizza, maar ook over hoe we onszelf gek laten maken door de marketing en hoe je dat heel simpel kunt vermijden, over de zin en onzin van allerlei dieëten en over diabetes en de gevaren ervan en hoe die heel makkelijk te voorkomen zijn. Zeker zijn presentatie over diabetes heeft al vele ogen, vooral van jongeren, geopend. Het is geen lief verhaal, sterker nog het is heel confronterend, maar broodnodig!
Prijs op aanvraag